HOCKEYCLUB VOORNE
 
 
Hockeyclub Voorne werd opgericht in 1971 en vindt onderdak op een nieuw complex aan de Boerseweg, de huidige thuishaven van de 600 leden tellende vereniging. Ons complex beschikt over één semi-waterveld (hoofdveld) en twee zand-in-gestrooide kunstgrasvelden. Naast het hoofdveld is een tribune die plaats biedt aan ongeveer 150 personen en er is een gezellig clubhuis met ruime kleedkamers.
 
HC Voorne heeft een samenwerking met de professionele keepersschool van Pirmin Blaak - de keeper van het NL hockeyelftal. Iedere vrijdagavond krijgen de keepers van HC Voorne training van een professionele keeper training van de Goalieworks Keepersschool. Deze keepersschool is ook open voor hockeykeepers van andere verenigingen.

Er is een grote toeloop van jeugd, die door veel enthousiaste vrijwilligers worden opgevangen en begeleid. De leden komen niet alleen uit Hellevoetsluis. Ons ledenbestand bestaat uit jeugd- en seniorenleden uit o.a. Brielle, Oudenhoorn, Rockanje en Oostvoorne en van Goeree-Overflakkee.

Kinderen kunnen vanaf 5 jaar lid worden van HC Voorne. Zij starten dan op zaterdagochtend in de F-school en leren daar de beginselen van het hockey. Vanaf 6 jaar gaan de kinderen competitie spelen in de Cool Kids competitie welke door de KNHB wordt georganiseerd. Op een zaterdagochtend is het dan ook op Voorne een gezellige drukte. Niet alleen omdat deze jongste jeugd komt trainen, maar ook omdat onze F- en E-teams hun wedstrijden spelen.

Daarnaast is Hockeyclub Voorne er trots op dat zij in 2005 is gestart met G-hockey (hockey voor personen met een verstandelijke beperking).

Hockeyclub Voorne is een vereniging voor JONG en OUD!!!

 
 
Voor verdere informatie kunt u natuurlijk altijd terecht op onze internetsite:
 
 
maar mailen kan natuurlijk ook naar secretariaat@hcvoorne.nl.
Wilt u of uw kind een keertje mee komen trainen, informeer dan zeker naar de mogelijkheden. Wij zouden het enorm leuk vinden u en of uw kind te mogen verwelkomen.


Tot ziens op onze vereniging!!!