TENNISVERENIGING VIERPOLDERS
 
 
TV Vierpolders, een tennisvereniging gevestigd aan “De Tiendhoek” in het landelijke Vierpolders, is een vereniging waar jong en oud welkom zijn. Waar spelvreugde op de eerste plaats komt! Waar contributies laag worden gehouden om iedereen in staat te stellen lid te zijn!

De club beschikt over 3 kunstgrasbanen, waar 365 dagen per jaar op gespeeld kan worden. Er is ook een oefenkooi en een kantine die in eigen beheer is, zodat de prijzen laag gehouden kunnen worden. Er wordt voornamelijk recreatief tennis gespeeld met diverse gezelligheidstoernooitjes. Natuurlijk zijn er ook wedstrijdspelers die meespelen in de landelijke KNLTB-competities of aan de IBS-zomeravond-competitie.

Om iedereen in staat te stellen te spelen wordt er 2x per week rackettrekken georganiseerd waar men door middel van het lot aan elkaar gekoppeld wordt. Dus ook als je geen partner hebt, kun je toch tennissen.

Verder is er een tennisleraar aanwezig voor diegenen die zich het tennissen eigen willen maken of zichzelf willen verbeteren. Vaak zijn er acties waarbij nieuwe leden gratis lessen kunnen krijgen. Informatie op de website www.tvvierpolders.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de vereniging, zoals speeltijden, reglementen en contributies.
 
 
Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met:
Lydia Waltmann en Annemiek de Jong

Ons adres is: Tennispark “De Tiendhoek”
Provenierstraat 15, 3237 LP  Vierpolders
(Toegang via de parkeerplaats Coosenhoekstraat bij de voetbalvelden).