SPORTCOMPLEX DE DUKDALF
 
 
Sportcomplex Dukdalf is een multifunctioneel sportcomplex, dat beschikt over een zwembad, een sporthal en vier squashbanen. In het zwembad is er dagelijks gelegenheid voor recreatief zwemmen. In de categorie aquasporten biedt de Dukdalf aquajoggen, aquarobic, trimzwemmen en hydrofit aan. De lessen aqua + gym en hydrofit zijn ideaal voor 50-plussers. Voor de kleintjes wordt er baby-, peuter- en kleuterzwemmen aangeboden. In het kader van zwemmen en gezondheid is er reactiveringszwemmen, therapeutisch zwemmen voor (ex)hartpatiƫnten en zwemmen voor zwangeren. Uiteraard verzorgen wij ook uitstekende particuliere zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen. Inschrijven kan al vanaf 3,5 jaar. Naast het zwem-ABC wordt er ook snorkelen en survival gegeven. Houd de agenda in de gaten, ten aanzien van de aquadisco`s, die met regelmaat plaatsvinden. Kortom voor een ieder is er in het sportcomplex wel een leuke zwemactiviteit te vinden.

In de sporthal hebben vele verenigingen hun vaste thuisbasis voor trainingen en competities, zoals basketbal, zaalvoetbal en badminton. Maar de sporthal biedt ook mogelijkheden voor verhuur voor bedrijfsfeesten, rommelmarkten, shows etc. Daarnaast kan de sporthal ook een keer gehuurd worden voor particulier initiatief zoals een partijtje zaalvoetbal.
Tevens beschikt het complex over vier squashbanen voorzien van eigen kleed- en doucheruimtes. De banen kunnen de gehele dag van 9:00 uur tot 22:15 uur gehuurd worden. Een racket hoeft u niet te kopen, deze kunt u bij ons huren.

 
 
Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website 
 
 
of neem contact
op via telefoon: 0181-417264.