WATERSPORTVERENIGING NAUTICA
 
 
WSV Nautica is een 50 jaar jonge actieve vereniging; het 1½ hectare grote terrein is gelegen aan de noordzijde van het Brielse Meer, schuin tegenover Zwartewaal en het bestaat uit een Jachthaven en een Caravanpark. De vereniging is ontstaan uit de Waterskisport, telt 300 leden en tot op heden speelt Nautica nationaal en internationaal een toonaangevende rol in het Klassiek Waterskiën.

De skiërs beschikken over een professionele springschans en slalombaan en vele kampioenen behoren tot de eigen leden. Naast de wedstrijdsport wordt ook aandacht gegeven aan Jeugdkampen voor kinderen uit de regio Voorne en Putten.
Nautica mag zich beroemen op een van de mooiste terreinen aan het Brielse Meer. Het beschikt naast  een goed geoutilleerde Jachthaven met 120 ligplaatsen over een eigen tennisbaan, een grote speeltuin en een voetbalveld. Een royaal Clubhuis met uitzicht op het water, waar het voor menigeen prettig vertoeven is, en waar een hapje kan worden gegeten kompleteert  het geheel. Ook in de winterperiode gaan de activiteiten door met o.a. met kaart zondagmiddagen en met het regionaal bekende Shantykoor.

 
 
Voor informatie over seizoensligplaatsen kan
men contact opnemen met de terreinoppas:
G. Kluiters, 0181-662857 of 06-40114111

Voor  informatie over overige aktiviteiten
kan men contact opnemen met de clubhuisbeheerder:
P.Rijnsdorp, 0181-662830 of 06-54607178

Visserijweg 7, 3231 NE Brielle
secretariaat@wsv-nautica.nl