HOCKEYVERENIGING FORCIAL
 
 

 
 
Hockey op de mooiste hockeylocatie van Nederland, waar prestatie en pleasure voor jong en oud hand in hand gaan. Dat is het credo van Mixed Hockey Vereniging Forcial in Rockanje. De in 1982 opgerichte club is gevestigd aan de Tweede Slag 3 (achter het Badhotel), in de duinen op maar enkele minuten van het strand.
Forcial is een gezellige familievereniging, voor jongens en meisjes, dames en heren, uit Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle en Hellevoetsluis. Er wordt gespeeld op elk niveau en de drempel is laag. Hockey is allang geen elitesport meer, maar een teamsport waarbinnen iedereen zich thuis voelt.

Bij Forcial leer je hockeyen. Het is een leuke sport die ook in de winter kan worden gespeeld. En naast de trainingen en wedstrijden, is er altijd ruimte voor gezelligheid en onderling contact en worden leuke toernooien en andere evenementen georganiseerd.
 
Uitnodiging voor kennismaking
 
Forcial biedt kinderen en volwassenen aan om 3 weken vrijblijvend deel te nemen aan de trainingen. Daarna is het aan jou om te beslissen lid te worden van Forcial, om ten volle te kunnen genieten van de mogelijkheden die Forcial  biedt voor een sportieve en gezonde vrijetijdsbesteding. Je bent van harte uitgenodigd.

 
  
Voor verdere informatie kunt u natuurlijk altijd terecht op onze internetsite:
 
 

Tweede Slag 3, 3235 CR Rockanje (achter het Badhotel).

Telefoon 0181-40 34 46

secretaris@forcial.nl