Tennisvereniging Zwartewaal… dé plek voor sportiviteit, gezelligheid, het ultieme club- en vriendengevoel voor jong en oud!


De Beuzem… zo wordt het park als sinds jaar en dag genoemd. Het gehele park wordt onderhouden en ‘vertroeteld’ door vele vrijwilligers. Dat geldt voor de banen, voor alle voorzieningen, het clubgebouw en het gehele terrein. Een groot enthousiasme en clubgevoel spreekt zich uit in daden, en zo naar al onze bezoekers.

 

TVZ beschikt over 3 kunstgrasbanen met verlichting. Het grootste voordeel van kunstgras is dat het hele jaar door getennist kan worden. Kunstgras speelt bovendien erg comfortabel door de zachtere ondergrond.

 

De kantine wordt geëxploiteerd in eigen beheer. Dus bij je lidmaatschap hoort dan ook een aantal keren per jaar bardienst draaien. Maar geen punt, want zo leer je meteen de andere leden kennen!

 

Het park beschikt naast de tennisbanen over een minibaan, oefenkooi en een groot grasveld. Dit grasveld wordt vaak gebruikt door onze jeugdige bezoekers voor spelletjes, balletje trappen, rennen & vliegen. En als het echt warm is, proberen we altijd waterpret te regelen. Overigens, in de winter kan dit grasveld omgetoverd worden tot een heuse ijsbaan, waar niet alleen de leden een hoop plezier van hebben, maar ook de inwoners van Zwartewaal en omstreken!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze website of Facebookpagina:
 
  

Maar beter nog, kom eens een kijkje nemen op ons gezellige park ‘De Beuzem’!