STICHTING PUSH
 
 
Binnen het jongerenwerk in Brielle is er een sportteam aanwezig. Ons sportteam organiseert voor alle jongeren passende sportactiviteiten. Heb jij zelf een leuk en sportief idee? Mail dit dan naar onze jongerenwerker; o.bons@stichting-push.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Hieronder vind je een korte uitleg van alle activiteiten. Voor meer informatie en foto’s van de activiteiten en om op de hoogte te blijven kun je ook terecht op onze facebook of twitter.

Sportinstuif

Doelgroep: 9 t/m 13 jaar.
Moment: Elke Donderdag na schooltijd van 15:15 tot 17:00 uur.
Locatie: Sportcomplex de Dukdalf.
Kosten: Deelname kost €1,50 per instuif.

Beschrijving:

Elke Donderdagmiddag organiseert ons sportteam in sportcomplex de Dukdalf een sportinstuif. Alle deelnemer van 8 t/m 14 jaar zijn daar welkom om deel te nemen aan onze sport en spel activiteiten. Wij zorgen voor leuke sporten en spelen, maar heb jij zelf een leuk idee dan kan je dat ons vertellen zodat wij dat kunnen toevoegen aan onze instuif. De leuke spelletjes die jij kort aan het eind van je gymles of training doet kunnen wij 2uur lang doen. Zorg wel dat je sportkleding en sportschoenen meeneemt zodat je vrij kan bewegen tijdens de instuif. We hopen jou dus te zien op donderdag.
 
Pleinspelen

Doelgroep: 9 t/m 13 jaar.
Moment: Elke Vrijdag na schooltijd van 15:15 tot 17:00 uur.
Locatie: Het sportveld in de wijk Rugge aan de van der Fuyckstraat.
Kosten: Deelname is gratis!

Beschrijving:

Elke vrijdagmiddag rukt het sportteam weer uit met onze PUSH-bus vol met sport attributen. Verschillende sporten en spelen komen aan bod op het grasveld aan de van der Fuyckstraat. Zo hebben we o.a. een grote pannakooi voor de voetballers maar ook een volleybalnet voor de volleyballers. We hebben ook een ruim assortiment sportmaterialen om verschillende spelen neer te zetten. Wil jij weten welke sporten en spelen aan bod komen? Of heb je zelf leuke sport- en/of spel idee of variatie? Kom dan bij ons langs. Of volg ons via facebook of twitter zodat we ook jou op de hoogte kunnen houden van ons aanbod.
 
Zaalvoetbal

Doelgroep: 12 t/m 16
Moment: Elke vrijdag avond van 19.00 tot 21.00 uur.
Locatie: Sportcomplex de Dukdalf
Kosten: Deelname kost €1,50 per avond.

Beschrijving:

Ons sportteam organiseert elke vrijdag avond vanaf 19:00 uur in sportcomplex de Dukdalf de zaalvoetbal activiteit. Zorg dat je met een team van minimaal 5 spelers een kwartiertje van te voren aanwezig bent om je in te schrijven. Gedurende 2 uur spelen we dan een zaalvoetbal competitie. De jongeren fluiten elkaars wedstrijden en worden gemotiveerd om te helpen in de organisatie van deze activiteit. Deelnemers betalen 1 euro om mee te doen en moeten aanwezig zijn in geschikte sportkleding en zaalschoenen.
 
 
 
 
Jongerencentrum Bravo
jwbravo@stichting-push.nl
De Rik 28
3232 LA Brielle
 
 
https://www.facebook.com/bravobrielle